tisdag 12 oktober 2010

Höstliga stilleben.

Stilleben är ett konstverk med arrangerade saker i grupp. Just nu hinner jag inte arrangera något själv, då en köksrenovering tar all tid i anspråk.

Tur att naturen själv är en sån otrolig kreatör, så jag kan visa upp vilka härliga stilleben löven skapat. Trädgården ser ut som den glömda trädgården, då den inte fått den uppmärksamhet den förtjänar. Men man måste försöka ro iland de projekt man startar även inomhus.

Det är härliga soliga höstdagar, som gjorda för härliga trädgårdsdagar. Jag har semester och jag tillbringar dom inomhus. Jag är snurrig av färg ångor.......men jag njuter faktiskt lika mycket av min inre värd som av den yttre. Var sak har sin tid.

På Torsdag denna vecka ska jag ändå bege mig ut i trädgårdens tjänst. Vi ska hålla föredrag i Gislaveds församlingshem. För vår trädgårdsförening i Gislaved. Den kommer att handla om våra trädgårdsdrömmar och skapandet av vår trädgård. Så om ni bor i närheten så är ni välkommna kl 19.00

Jag har länge önskat mig en Rhododendron på stam, och nu har vi fått tag på en. Rhododendron yakushimanum "Fantastica" . Vi har 3 rådjur som bor i trädgården, hoppas att den inte kommer upp på deras meny.
Ha det gott
Carina

9 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Bilderna andas sån lugn...
Jag älskar hösten,
kram

Ester sa...

Måla på kära vänner! När färgen är torr kommer vi och kikar. Trädgården klarar sig alltid!
Jättefina bilder. Tycker så mycket om era koppar. Här har rådjuren aldrig ätit på roddisarna, även om de låter sig väl smaka av mycket annat. Så det finns nog hopp för 'Fantastica'.
Kram Ester och Pelle

Lotta 8`) sa...

Hej Carina och tack för din hälsning :) När jag tappade bort min favoritblogglista på bloggen (trixade lite) så var faktiskt din den första jag la till, men det var inte lätt för jag fick ta "den andra" adressen. Läste ju om kapningen och det är ju rent oförskämt att göra så! Fick ni alla inlägg kvar i behåll?

Gillar dina stilleben, har du odlat pumporna själv? Mina små minipumpor växter för långsamt i år så frosten tar dem nog :(

Kul med renovering! Jag väntar på de regninga helgerna, då skall jag också måla om :)

Ha det så gott, kramen ♥

Betty sa...

Vad härligt för dig med en stunds semester , eller förresten semester ??? Låter verkligen som om ni jobbar på för fullt !!! Men såklart att göra sitt hem vackert o dessutom med den man älskar , kan det bli bättre ???

Kram på dig o Ken , du góa o varma människa. Din vackra kommentar värmde så gott. Betty

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Önskar jag hade bott lite närmare för jag hade gärna kommit och lyssnat på er när ni berättar om trädgården. Lycka till med renovringen.
Ha det gott och trevlig helg
Birgitta

Betty sa...

Ville bara önska er en riktigt trevlig helg.
Blev riktigt avundsjuk när läste vad ni har på gång.

Jula lite åt mig också är du gullig
o lova visa vad ni skapat.

Massor av kramar från Bettan !

Alen Trädgård sa...

Åh vad jag avundas dig köksrenovering! Absolut inte missunnar men en renovering av vårt kök har jag längtat efter i 20 år:)) Får väl se när det blir av. Lycka till med föredraget och ha det så gott/Monne

Anjas Hill sa...

Mycket vackra bilder! Lycka till med renoveringen./Anja

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Et fantastisk fint sjakkbilde!