söndag 10 februari 2013

Vitt ute vitt inne...


Jag får ursäkta att vi under dom senaste månaderna varit urusla på att uppdatera våran blogg. Det kommer nog finnas mer tid nu. Har under höstet tagit tag i en del renovering inomhus istället. Som här i våran grovingång som fått stå orörd i 25 år??


Från bastuliknade furu till rent och ljust vintervitt. Har inte bara målat och snyggat till utan har även fått riva lite väggar för att göra det större.


Våran sons gamla rum har också fått en ansiktslyftning och nu blivit ett herrigt gästrum. Det som var kul här var att jag tog fram det urdprungliga innertaket från 1700-talet. "Skitsnyggt" om jag får uttrycka mig i klarspråk ;) Nu blir jag sugen på att ta fram taket i hela huset.

Jag kommer efter 21 år på ICA att säga tack för mig och börja en ny tjänst som vice butikschef på ett nyöppnat Plantagen i Viared en bit utanför Borås. Det ska bli jätte kul!! Att få arbeta både med inredningsartiklar OCH trädgård låter hur kul som helst. Det kommer att ha sin öppning vecka 13 - Påskveckan.

Ha de Ken

12 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Ja, det var verkligen ett "skitsnyggt" tak, förstår att ni tog fram det och inte döljde det igen! Och grovingången blev ju jättebra, kul med föreochefterbilder!
Ha det gott och grattis till nytt jobb som verkar vara ett roligt jobb!

Stickstugan sa...

Det blev hur snyggt som hellst. Älskar renoveringsprojekt, just av den anledningen, hur det blir efteråt. Grattis till nya jobbet, det låter jätteinspirerande.
Lotta

Susie på Stjärnarve... sa...

Gratulerar till omgörningen, både taket och rummet och ingången blev jättefina! Och ett STORT GRATTIS till det fina nya jobbet, förstår att du kommer njuta av det.

gittan sa...

Både groventren och gästrummet blev skitsnygga!!! Tänk så mycket "bastulook" man inredde med under sena 70-talet - hemskt! I vårt hus är det paneltak i en stor del av taken. Men det är jutt åtgärdat att måla eller vitlacka det vitt för att bli av med den murriga bastukänslan / gittan

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Snyggt, både tak och groventre. Här målas också. Våra gamla trätak blir vita. Snart får vi ha solglasögon även inomhus :-))
Lycka till med nya jobbet. Låter väldigt roligt.
Ha det gott
Birgitta

Tant Otteskrufv sa...

Grattis! Både till snygga grovingången och nya jobbet. Det ligger ju inte nästgårds men vem vet när man får bilen förbi där :)

blompia sa...

Hej på er
Så snyggt det blev!! Ni är så välkomna tillbaka, ser fram emot trädgårdssäsongen!
Kram
Pia

Alen Trädgård sa...

Så underbart fint det blev i grovingången, för att inte tala om gästrummet:) Vilken känsla det måste vara att få fram det gamla taket där någon på 1700-talet rört vid det en gång:) Önskar dig lycka till på ditt nya jobb, kommer att passa dig mycket bättre än ICA! Ha det gott/Monne

Ester sa...

Så fint ni har gjort! Verkligen kanonsnyggt!
Vi målar också - här är det köksluckorna som får en ansiktslyftning. Huset är uppochner med köksprylar överallt, men det är det värt.
Jättegrattis till nya jobbet! Det kommer att passa dig som handen i handsken.
Kram Ester och Pelle

Jenny sa...

Vilket lyft! Så snyggt, och taket är så läckert! Grattis till nya jobbet, låter hur kul som helst!

/Jenny

Chokladvillan 1910 sa...

Jäklar va snyggt ! Taket är ju hur läckert som helst ! Förstår att du är nöjd ;) va kul att se.
Kramis syrran

blockethuset sa...

He svejs...din kära syster har länkat hitmig...vi har tydligen nästan samma hus och har liknande tak...nu ska jag snoka runt lite hos dig!
tjingeling
C